2008年4月25日金曜日

我が家のBeef dishes_Recipe


私の家族は私を含めあまり肉を食べません。別に菜食主義を実行しているわけではありませんが、何故か自然とそうなります。それでも時々美味しい

Beef dishes
を食べたくなる時がありますが、そんな時は決まって、このBeef dishesが食卓に上がります。このBeef dishesRecipeは次の通りです。

◆材料
・脂肪分の少ない牛ひき肉
・1つの大さじ植物油
・タマネギ1/2
・マッシュルームの缶詰
・トマト缶1/2とトマトピューレ(適量)
・刻んだパセリ大さじ2
・食卓塩茶さじ1
・ニンニク茶さじ1/2(粉にされる)
・乾燥バジル茶さじ1/2
・オレガノの葉茶さじ1/2

◆調理の手順

牛肉を5クォートのダッチオーブンまたは重いポットに入れる。

肉が軽く茶色くなるまで調理してステアする。

フライパンの中に油を注いでください。

マッシュルームの水気を切る

タマネギとキノコを柔らかくなるまで中火にかける

タマネギとキノコに肉に加えて、残留する成分の全てを加えてください。

しばしばステアして、30分の間低い熱で調理して出来上がり。

3 件のコメント:

Sarah さんのコメント...

Thank you for stopping by my site! I don't speak Japanese, but I visited your country in 1999 and had an amazing gourmet experience there. I fondly remember a little basement grill-your-own-food restaurant in Hakone that had a stream running through it to its very own fish pond!

Mary さんのコメント...

Hallo,
thanks for stopping I wish I could read Japanese. I'm currently in Bangkok and there is a big Japanese restaurant. I tried it on Valentine and was so nice to see all the food being cooked infront of you by the table chef.

Please visit again!

Laura in Paris さんのコメント...

hi, thank you for visitng my site! I wish I could read japanese to fully enjoy what you say about food!
Just like you, I enjoy how food vehicle cultures!
I lived in many countries round the world and have learned a lot about the people in the country through their cuisine.
Come back!