2008年4月25日金曜日

我が家のBeef dishes_Recipe


私の家族は私を含めあまり肉を食べません。別に菜食主義を実行しているわけではありませんが、何故か自然とそうなります。それでも時々美味しい

Beef dishes
を食べたくなる時がありますが、そんな時は決まって、このBeef dishesが食卓に上がります。このBeef dishesRecipeは次の通りです。

◆材料
・脂肪分の少ない牛ひき肉
・1つの大さじ植物油
・タマネギ1/2
・マッシュルームの缶詰
・トマト缶1/2とトマトピューレ(適量)
・刻んだパセリ大さじ2
・食卓塩茶さじ1
・ニンニク茶さじ1/2(粉にされる)
・乾燥バジル茶さじ1/2
・オレガノの葉茶さじ1/2

◆調理の手順

牛肉を5クォートのダッチオーブンまたは重いポットに入れる。

肉が軽く茶色くなるまで調理してステアする。

フライパンの中に油を注いでください。

マッシュルームの水気を切る

タマネギとキノコを柔らかくなるまで中火にかける

タマネギとキノコに肉に加えて、残留する成分の全てを加えてください。

しばしばステアして、30分の間低い熱で調理して出来上がり。

3 件のコメント:

Sarah さんのコメント...

Thank you for stopping by my site! I don't speak Japanese, but I visited your country in 1999 and had an amazing gourmet experience there. I fondly remember a little basement grill-your-own-food restaurant in Hakone that had a stream running through it to its very own fish pond!

Nomadic Mary さんのコメント...

Hallo,
thanks for stopping I wish I could read Japanese. I'm currently in Bangkok and there is a big Japanese restaurant. I tried it on Valentine and was so nice to see all the food being cooked infront of you by the table chef.

Please visit again!

A World in a PAN さんのコメント...

hi, thank you for visitng my site! I wish I could read japanese to fully enjoy what you say about food!
Just like you, I enjoy how food vehicle cultures!
I lived in many countries round the world and have learned a lot about the people in the country through their cuisine.
Come back!